Vi søker ambisiøs annonsekonsulent med vinnerinstinkt!

Vi har lansert flere innovative og spennende produkter og har behov for flere dyktige medarbeidere!

Om tjenesten og JS Norge

JS Norge ble etablert i 1999. Hos JS Norge er vi spesialister på å lage Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot store og mellomstore bedrifter. Vi trykker 1,3 millioner brosjyrer og har 5 millioner brosjyrevisninger hvert år. Les mer om oss og se våre referansebrosjyrer på www.jsnorge.no.

Med vårt unike konsept med å skape Interaktive Brosjyrer, tilbyr vi våre kunders partnere og leverandører muligheten til å være synlig i brosjyren med en annonse. Som annonseselger har du ansvar for å finansiere prosjekter gjennom å selge annonser og medieløsninger over telefon. Vi tilbyr en god og fordelaktig lønn der bare du setter grenser, kontor sentralt plassert ved E6 og godt treningstilbud. 

Utvikling

De første månedene hos oss får du en grundig opplæring av våre erfarende ledere, som skal lære deg alt du trenger å vite om vårt konsept og produkt. Vi gir deg alle verktøyene du behøver for å oppnå suksess og skape gode resultater. Vi tilbyr interne karrieremuligheter til den rette kandidaten med ambisjoner. 

Din profil

Du har en lidenskap for salg, du er nysgjerrig, engasjert, strukturert, har en «drive», vinnerinstinkt og store ambisjoner.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da er kanskje du vår nye annonseselger!

 

 

Vi er en strukturert bedrift med et åpent og ærlig arbeidsmiljø. Det vil si at du har faste arbeidstider, tydelige mål og konkrete rammer og forholde deg til, kombinert med et kreativt produkt og herlige kollegaer med masse erfaring. Du må trives med å jobbe i et resultatorientert miljø der fokus ligger på individuell innsats og utvikling.

 

 

Søk

 

JS Norge in facts and figures:

  • Etablert i 1999
  • Ligger i Sarpsborg
  • 45 dyktige medarbeidere
  • 1,3 millioner trykte brosjyrer hvert år

JS World Media in facts and figures:

  • Etablert i 1993
  • Representert i 12 land
  • 450 dyktige medarbeidere i Europa
  • 11 millioner trykte brosjyrer hvert år

Hvis dette høres interessant ut for deg, vil vi gi deg alle verktøy du trenger for å lykkes i vårt firma.

Send søknad og CV ved å klikke "søk online".

Søknadsfrist: snarest

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail ejo@jsnorge.no eller telefon 417 20 342