Microsoft Build utviklerkonferanse

30-04-2015

Påfyll av IT-kunnskaper for JS

Hos JS World Media jobber IT-avdelingen proaktivt for å holde seg oppdatert på nye IT-verktøy. Nylig deltok teamet på Microsoft Build-konferansen i San Francisco hvor de ble introdusert for siste nytt innen teknologi og løsninger. Vi har allerede integrert adaptive streaming i IT-systemet og benytter siste nytt innen programmeringsspråk, skybaserte tjenester og skyarkitektur.

Microsoft Build-konferansen er rettet mot programvare- og webutviklere som bruker Windows, Windows Phone, Microsoft Azure og annen Microsoft-teknologi. 

 «Vår årlige utviklerkonferanse er en unik anledning til å gi hele teamet et løft. Vi kan stille spesifikke teknologispørsmål og få svar direkte fra bransjens eksperter. Vi tar en pause fra kontoret for å fokusere på opplæring og praktisk testing av den seneste teknologien,» sier IT Development Manager Tau Sick. I følge Tau er det beste ved en konferanse som Build, at man får muligheten til å gjøre seg grundig kjent med Azure, skyarkitekturen som utgjør hjørnestenen i selskapets IT-løsninger.