JS World Media som «first mover» innen ny web-teknologi

13-02-2017

For å styrke og utvikle kompetansene til vår IT-utviklingsavdeling, deltok våre IT-utviklere på årets NDC-konferanse for softwareutviklere i London.

Vi streber alltid etter å lage de beste online-løsningene for våre kunder. Derfor deltok JS World Medias IT-utviklere på NDC-konferansen i London. NDC er en forkortelse for «Norwegian Developers Conference», men i løpet av de siste årene har konferansen vært en så stor suksess, at den nå blir avholdt i byer som London og Sydney.

På konferansens to første dager, deltok våre IT-utviklere på workshops. Her ble de delt inn i to grupper for å bli kjent med de nyeste web-teknologier og øke deres forståelse for sikkerhet i og automatisering av vår Cloud-plattform. Resten av uken deltok de på korte økter som omhandlet temaer som feilsøking, databaser, prestasjon og maskinlære.

Som et resultat av deltakelsen på NDC, kan våre utviklere nå kickstarte bruken av nye webteknologier, forbedre deres primære programmeringsferdigheter og bruke nye teknologier som vi alle kan dra nytte av i den nærmeste fremtid.

Vi ser frem til å ta våre kunder opp til et nytt online-nivå!