Vellykket internasjonalt «Train-the-Trainer»-seminar for Leadership Trainers

31-03-2017

JS Academy streber etter å utvikle dyktige ledere, som sikrer høyt kompetente medarbeidere og langvarige relasjoner.

Undersøkelser viser at god ledelse er selve grunnlaget for gode resultater og svært viktig når det gjelder å beholde medarbeidere. Det er viden kjent at medarbeidere forlater ledere, ikke bedriften. Hos JS ønsker vi dyktige ledere som utvikler høyt kompetente medarbeidere og langvarige relasjoner. Vi investerer derfor betydelige ressurser i å trene våre ledere i å bruke våre godt utprøvde ledelsesverktøy, slik at de kan utvikle sine kolleger.

Den 20.-22. februar 2017, møttes Leadership Trainers fra alle våre kontorer i Europa til det årlige «Train-the-Trainer»-seminaret. Arrangementet fant sted på vårt JS Academy hos JS World Media i Aarhus, Danmark. Formålet var å dele kunnskap og trene på å bruke nytt materiell og oppgaver til ledertrening.

I år var det tettpakkede seminarprogrammet krydret med et kulturelt innslag. Aarhus er Europas kulturhovedstad i 2017, og vårt program inneholdt derfor en «kulturvandring» som viste våre Leadership Trainers hva vår vakre by har å tilby. Vår helt egen JS-veteran og Country Manager i JS España, Lars Qaddoum, supplerte med underholdende og interessant informasjon om bedriftshistorien til JS, som startet i Aarhus for nesten 25 år siden.

Det var en sann glede å jobbe med en gruppe positive, hardtarbeidende og utrolig engasjerte Leadership Trainers, som nå er klare for å ta lederne på kontoret videre til det neste ledernivået.