Ledig stilling

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter personer med teft for telesalg, kommunikasjon og markedsføring!

Kontor
JS Norge
Arbeidsplass
Hjemmekontor-Hybrid
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Er du klar for nye utfordringer og er interessert i møtebooking, telefonsalg, markedsføring  og kommunikasjon? Da ser vi fram til å motta din søknad! Fortell oss hva slags stilling du kan tenke deg, hvilke kvalifikasjoner du har og hvorfor du ønsker å jobbe hos JS Norge. Vi vil kontakte deg når/hvis dine egenskaper og kvalifikasjoner passer en av våre ledige stillinger.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Julianne Oseth på telefon 69 01 48 10/95 21 50 02 eller mail juo@jsnorge.no

JS Norge er en hjørnestein i den internasjonale markedsførings- og mediagruppen JS World Media. JS Norge ble etablert i Sarpsborg i 1999, og i dag er vi 60 svært kompetente kolleger som jobber over hele Norge. Vårt mål er å styrke verdien til våre produkter, tjenester og ytelse for å være til nytte for våre kunder og annonsører i Norge.

JS World Media-gruppen som helhet består av 500 svært kompetente kolleger som jobber i ni land i Europa. Hvert år yter vi service til mer enn 30 000 private bedrifter, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbeidspartnere med tilpassede kommunikasjonspakker. Pakkene tilbyr den riktige blandingen av innhold og media, som film, video, web, interaktive og trykte brosjyrer.

Har du spørsmål?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i JS Norge? Eller har du et konkret spørsmål om en stilling? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – vi svarer gjerne på spørsmålene dine!

Julianne Oseth
Recruiter