Ledig stilling

Spennende stilling som webdesigner!

Brenner du for å lage nettsider og er du dyktig til å oversette kundenes behov til flott, digital design?

Kontor
JS Norge
Arbeidsplass
Hjemmekontor-Hybrid
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Vi søker en erfaren WordPress-webdesigner til vårt team. Her vil du få muligheten til å jobbe sammen med dyktige prosjektledere, tekstforfattere og grafiske designere for å skape digitale løsninger for våre kunder.
Den ideelle kandidaten har solid erfaring med WordPress og evnen til å utvikle funksjonelle og estetisk tiltalende nettsteder. Du bør være grundig og effektiv og trives med å levere resultater i et dynamisk arbeidsmiljø der kvalitet og ytelse verdsettes høyt.

Kvalifikasjoner:

 • Du er en lidenskapelig designer med dokumentert erfaring i WordPress
 • Du har evnen til å skape nettsteder med fokus på brukeropplevelse og visuell appell, samtidig som du overholder kundenes retningslinjer og krav til design
 • Du behersker de grunnleggende prinsippene for webdesign
 • Du har erfaring med Avada og Fusion Builder eller lignende temaer og sidebyggere
 • Du er kjent med de mest brukte WordPress plugins og funksjoner
 • Du har en naturlig interesse for digital markedsføring og god forståelse for SEO
 • Du har dokumentert erfaring med utvikling og testing av nettsteder, samt erfaring med ulike kontrollpaneler for webhotell samt hvordan man distribuerer et nettsted

Vi tilbyr:

 • En konkurransedyktig lønn basert på erfaring og prestasjoner med bonusmuligheter basert på resultater
 • Mulighet for hjemmekontor eller hybridkontor
 • Kontinuerlig faglig utvikling gjennom tilbakemeldinger fra, og opplæring med, erfarne kolleger
 • Gode karrieremuligheter i et dynamisk og vekstorientert selskap


Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutterer Julianne Oseth via e-post til juo@jsnorge.no eller på telefon 952 15 002.

Hvis du har teft for kreativitet, liker å jobbe effektivt og har et ønske om å være en del av et dedikert team, kan du søke på stillingen her:

Vi kaller fortløpende inn aktuelle kandidater til intervju og har som mål å fylle stillingen så raskt som mulig.

JS Norge er en hjørnestein i den internasjonale markedsførings- og mediagruppen JS World Media. JS Norge ble etablert i Sarpsborg i 1999, og i dag er vi 50 svært kompetente kolleger som jobber over hele Norge. Vårt mål er å styrke verdien til våre produkter, tjenester og ytelse for å være til nytte for våre kunder og annonsører i Norge.

JS World Media-gruppen som helhet består av 500 svært kompetente kolleger som jobber i ni land i Europa. Hvert år yter vi service til mer enn 30 000 private bedrifter, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbeidspartnere med tilpassede kommunikasjonspakker. Pakkene tilbyr den riktige blandingen av innhold og media, som film, video, web, interaktive og trykte brosjyrer.

Har du spørsmål?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i JS Norge? Eller har du et konkret spørsmål om en stilling? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – vi svarer gjerne på spørsmålene dine!

Julianne Oseth
Recruiter