Ledig stilling

Mediekonsulent med teamleder-potensiale!

Vi ser etter en sterk og målrettet person som drives av å oppnå resultater – både for seg selv og for et potensielt salgsteam.

Kontor
JS Norge
Arbeidsplass
Virtuell
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Som mediekonsulent vil din primære oppgave være å tilby den mest optimale annonseringsløsningen til våre kunder over telefon. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv. Du vil gjøre research, avholde oppstarts samtaler og sørge for å innhente annonsemateriell. På sikt vil du også kunne få ansvar for salgsresultater, opplæring, utvikling og rekruttering av ditt eget salgsteam. Den viktigste lederegenskapen er å gå foran som et godt eksempel, vise vei og sørge for at dere oppnår gode resultater sammen. Det er en fordel om du har erfaring innen telefon som salgsverktøy, enten som telefonselger, salgstrener eller teamleder remote.

JS Norge er for tiden på en spennende utviklingsreise som omfatter lansering av nye produkter samt oppdateringer og forbedringer av eksisterende produkter. Fokuset vårt fremover er å øke kundenes synlighet i sosiale medier og skape merverdi for både annonsører og sluttkunder. I løpet av 2024 vil vi lansere ProWeb, som er vårt nyeste tilskudd til produktspekteret. ProWeb tilbyr kundene våre en profesjonell og meningsfull tilstedeværelse på nettet.

Du vil få tid til å vokse inn i rollen som teamleder; du må lære deg å gå før du begynner å løpe. Vi forventer at du er komfortabel med å bygge nettverk gjennom f.eks. LinkedIn for å finne partnere/kontakter innen ulike bransjer og dermed bygge din egen suksess.

Om deg

 • Å delta i salg og lede teamet ditt er en selvfølge for deg
 • Du har lett for å ta beslutninger
 • Du motiveres av utfordringer
 • Du ønsker å ta ansvar
 • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig, da dette er en forutsetning for å lykkes i stillingen

Hva tilbyr vi?

 • Arbeidstid: 08-16 mandag til fredag
 • 100% hjemmekontor og utstyr til dette
 • Fastlønn + provisjon uten tak og bonuser
 • En skreddersydd opplæring
 • Spennende produkter og gode utviklings- og karrieremuligheter
 • Et engasjert og motivert team og en flat organisasjonsstruktur

Vi kaller inn kandidater til intervju fortløpende. Ansettelse etter avtale. Har du du spørsmål til stillingen, kan du kontakte Julianne Oseth på telefon 69 01 48 10/95 21 50 02, eller på mail juo@jsnorge.no.

JS Norge er en hjørnestein i den internasjonale markedsførings- og mediagruppen JS World Media. JS Norge ble etablert i Sarpsborg i 1999, og i dag er vi 60 svært kompetente kolleger som jobber over hele Norge. Vårt mål er å styrke verdien til våre produkter, tjenester og ytelse for å være til nytte for våre kunder og annonsører i Norge.

JS World Media-gruppen som helhet består av 500 svært kompetente kolleger som jobber i ni land i Europa. Hvert år yter vi service til mer enn 30 000 private bedrifter, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbeidspartnere med tilpassede kommunikasjonspakker. Pakkene tilbyr den riktige blandingen av innhold og media, som film, video, web, interaktive og trykte brosjyrer.

Har du spørsmål?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i JS Norge? Eller har du et konkret spørsmål om en stilling? Du er alltid velkommen til å ta kontakt – vi svarer gjerne på spørsmålene dine!

Julianne Oseth
Recruiter