A smiling woman sitting in front of a computer.

Få en kick-start på karrieren din hos JS Norge

Flotte kollegaer. Interessant konsept. En spennende prestasjonskultur. Veldefinerte karrieremuligheter. Det er den korte og enkle beskrivelsen av hvordan det er å jobbe i JS Norge. Vil du bli med i teamet?

Som annonsdesigner är mitt främsta uppdrag att skapa annonser som är visuellt tilltalande, fångar människors uppmärksamhet och förmedlar annonsörens budskap på ett övertygande sätt. Det bästa av allt är att jobbet aldrig blir tråkigt – det finns alltid nya tekniker att lära sig, nya trender att följa och nya sätt att kommunicera på. Det är en ständig resa av lärande och utveckling som jag älskar att vara en del av.
Lisa Lundberg Annonsedesigner
Jeg var ute etter en arbeidsplass som kunne gi meg mer frihet, trygghet og utviklingsmuligheter. Her fant jeg nettopp det. Homeoffice løsningen gir en utmerket frihet i hverdagen og trygghet skapes med den fantastiske treningen og oppfølgning man får sammen med et vinnende konsept som Co-Branding.
Haris Krkic Annonsekonsulent og Team Leader
Det beste med å være prosjektkonsulent er å være i kontakt med forskjellige bransjer daglig og skape gode relasjoner og samarbeid. Man får muligheten til å bygge sin hverdag, lage struktur og finne en god balanse i de forskjellige oppgavene.
Linda Taci Prosjektkonsulent
A man is sitting down while looking up at a woman who is talking to him at JS Danmark.

Ikke bare én av mange jobber – men også starten på en yrkeskarriere

Når du blir med i JS Norge, åpner du døren til flotte karrieremuligheter. Med en godt utprøvd introduksjonsprosess og kontinuerlige opplæringsøkter og oppfølgingsmøter, er du sikret rikelig anledning til å både utmerke deg og utvikle deg. Hvem vet – kanskje karrieren din vil få en positiv vending til noe du aldri hadde forventet da du startet i JS Norge?

Ledige stillinger

Vi ser alltid etter nye talenter som kan bli med i teamet vårt. Sjekk ut våre ledige stillinger for å se om noen av dem passer til profilen din.

A woman in a blazer and a man talking at a coffee machine at JS World Media

Bli kjent med hverandre

Vi har en tydelig rekrutteringsprosess, uansett stilling. Vi vil forsikre oss om at det er en god match – fra din side så vel som fra vår side. Vi vil forberede noen spørsmål for å få en bedre forståelse av kvalifikasjonene dine og deg som person.

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, hvordan teamet samarbeider eller hvordan det er å jobbe i JS Norge? Spør i vei. Vi er alltid glad for å svare, så vi kan bli kjent med hverandre.

Fleksibelt kontor

Enten du foretrekker å jobbe fra et firmakontor, jobbe virtuelt eller en kombinasjon av de to, tilbyr vi fleksibilitet i mange av stillingene våre.

Attraktive belønningsprogrammer

Vi belønner gode resultater og dedikasjon. Det er derfor du får gunstige belønningsprogrammer og bonuser. På den måten kan du ta aktivt del i å definere din egen suksess.

Kontinuerlig karriereutvikling

Takket være vår rekrutteringsprosess og kontinuerlige opplæring, er det rikelig anledning til å utvikle kompetansen din og skape karriereveien som stemmer overens med ambisjonene dine.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Hvem er vi?

JS Norge er en markedsførings- og mediabedrift som tilbyr kommunikasjonspakker til et bredt utvalg av bransjer i forskjellige internasjonale markeder. Konsepter og prosesser definerer kjernen av hvem vi er. Kombinasjonen av tydelige bedriftsverdier og et dedikert og hardtarbeidende team, er vår viktigste ressurs. Det er dette som har påvirket vår tidligere og nåværende suksess.

Ikke gå glipp av karrierevekst

Få kontakt med oss på LinkedIn, og vær den første til å få høre om jobbmuligheter, få verdifull informasjon knyttet til karriere og innsikt i den inspirerende kulturen i firmaet vårt.

Kom og jobb som …

Teamene våre er basert i forskjellige avdelinger og inkluderer forskjellige typer roller. Her er et utvalg av noen av de sentrale rollene som er sterkt representert i JS Norge.

4

Prosjektkonsulent / Key account manager

Skaff informasjon om potensielle kunder, og vis dem hvordan vi kan hjelpe dem. I denne rollen er du ansvarlig for å bestille møter, være vertskap for møter og inngå samarbeidsavtalen med kunder.
4

Annonsekonsulent

Hjelp kundene våre med å skaffe finansiering av prosjektet. I denne rollen er du ansvarlig for å invitere kundens leverandører og samarbeidspartnere til å delta i prosjektet med annonser.
4

Annonsedesigner

Gjør annonser levende. Som annonsedesigner er du ansvarlig for å designe appellerende, interaktive annonser for kundens brosjyre, basert på annonsørens merkevare-DNA og budskap.
4

Prosjektleder

Ta prosjektet fra idé til design og levering. Som prosjektleder er du ansvarlig for å forvandle prosjektet til markedsføringsmateriale av høy kvalitet – som koordinator, men også ved å bidra som tekstforfatter eller som grafisk designer.
4

Videoredigerer

Fortell historiene via skjerm. Som videoredigerer er du ansvarlig for å forvandle kundens historie til overbevisende og engasjerende videomateriale.

Kom og jobb med oss

Vi ser alltid etter flere dyktige mennesker som kan bli med i teamet vårt. Tror du vi kan være en bra match?

Julianne Oseth
Recruiter