Annonsekonsulent Teamleder

Kan du gjøre en forskjell? Har du erfaring med telesalg? Er du drevet av resultater og har en vinnermentalitet?

Da er du kanskje JS Norges neste Teamleder!

Vi søker en sterk og målbevisst salgsprofil som drives av å oppnå bedre resultater – både for seg selv og for sitt eget team. Som teamleder for et av våre annonsesalgsteam, vil din primære oppgave være å tilby den mest optimale annonseløsningen til dine kunder via telefonen, i tillegg vil du være ansvarlig for opplæring, utvikling og salgsresultater på teamnivå.

Den viktigste lederegenskapen er å lede ditt team ved å gå foran, fremstå som et godt eksempel og sørge for at dere sammen oppnår gode resultater. Derfor er det viktig at du har en flerårig dokumentert suksess innen telesalg, enten som teleselger, salgstrener eller teamleder.

Du må ha et sterkt drive, være ambisiøs og sulten på utvikling.

For å sikre en suksessfull reise, er det viktig at du først opparbeider høy kompetanse på annonsesalg før du trer inn i en posisjon som leder. På denne måten fremstår du som troverdig og kompetent når du følger opp ditt eget team.

Dine kvalifikasjoner

Du er proaktiv, positiv og disiplinert og derfor alltid et skritt foran dine kolleger og trives i en tempofylt og resultatorientert hverdag. Din arbeidsmoral er høy og du arbeider systematisk så du evner å delta i salgsarbeidet samtidig som at du leder ditt team.

Suksess i stillingen krever gode kommunikasjonsevner på norsk både muntlig og skriftlig samt engelsk på brukernivå. Din utdannelsesmessige bakgrunn er kommersiell.

Vi tilbyr

  • En profesjonell og internasjonal virksomhet med et unikt konsept
  • Å være en del av en voksende virksomhet med store ambisjoner
  • Grundig trening med kontinuerlig feedback samt mulighet for at delta på vårt internasjonale akademi
  • Et engasjerende arbeidsmiljø med mange gode og erfarne kollegaer og høy trivsel
  • Konkurransedyktig lønn inklusiv provisjon på eget salg og bonus på ditt teams resultater
  • Mulighet for å arbeide på hjemmekontor

 

Stillingen besettes så snart den rette person er funnet, så send din søknad med CV via nedenstående link så fort som mulig.

Søk

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail: ejo@jsnorge.no, eller telefon 69 01 48 24

JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 9 land,  med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.