Two men sitting at desks across each other and talking. Viewing one of them from behind to see his screens.

Oppnå ditt fulle potensiale med riktige opplæring

Hvis du har høye ambisjoner for din yrkeskarriere, kan du være trygg på at vi vil gi deg opplæringen du trenger for å nå potensialet ditt. Gjennom hardt arbeid og dedikasjon, kan du få fart i karrieren din i JS Norge. Vi støtter deg, uansett hvilken retning du ønsker å ta. Her kan du utforske mulighetene dine for karriereutvikling.

A woman attending a teams meeting at JS Danmark. The woman wears a headset and smiles at her colleagues.

Kontinuerlig kompetanseutvikling

Våre ansatte er av de mest verdifulle ressursene vi har. De er vår oppskrift for suksess. Det er derfor deres utvikling er en høy prioritet hos oss.

For å støtte veksten din, tilbyr vi forskjellige opplæringsøkter og programmer. Det inkluderer alt fra grundig rekruttering til kontinuerlig talentutvikling gjennom hele karrieren din hos JS Norge.

  • Funksjonell opplæring – på individuelt, team- og avdelingsnivå
  • Ledertrening
  • Attraktive og motiverende belønningsprogrammer
  • Profesjonelle utviklingsmuligheter

Muligheten til å skape din egen yrkesvei

We encourage development. If you have the talent and aspiration to develop, we’ll support you all the way. Whether you want to specialize within a certain business area or you want to become a leader, the opportunity is there when you join our team.

Uansett hvilken bane du velger, veileder vi deg i riktig retning for å støtte ambisjonene dine

4

Spesialist

Du kan utvikle deg til en spesialist som finner de beste løsningene for kundene, eller en spesialist innen et bestemt område. I denne rollen har man en utprøvd merittliste, og fungerer som ekspert ved å dele kunnskap og erfaring med kollegaer. Du har muligheten til å vokse fra en High Performer og helt opp til en Outstanding Performer.
4

Leder

Du kan også vokse inn i en lederrolle, som setter kollegaene først og hjelpe dem å utvikle kompetansen sin. Mennesker i denne rollen vil være motivert ved å se kollegaer utvikle seg og yte enda mer. Vanligvis utvikler og rekrutterer vi lederne våre internt. Det åpner muligheten for å gå fra Buddy til Team Leader, Sales Manager og kanskje helt opp til Country Manager.
Two men are playing football at JS Danmark while smiling and having fun.

Er du åpen for å jobbe i JS Norge?

Er du klar til å starte en karriere i JS Norge? Vi ser alltid på muligheter til å utvide teamet vårt med flere kollegaer. Sjekk ut våre ledige stillinger for å finne den riktige stillingen for deg.

A man looking at a computer and people in the background at JS Danmark

Finn den perfekte rollen for deg

Du finner et mangfold av roller i JS Norge. Det inkluderer alt fra salgskonsulenter, annonsekonsulenter, prosjektledere og så videre. Uansett om du foretrekker å jobbe i salg, kommunikasjon eller design, har vi rollen for deg.

Kom og jobb med oss

Vi ser alltid etter flere dyktige mennesker som kan bli med i teamet vårt. Tror du vi kan være en bra match?

Julianne Oseth
Recruiter