Vi søker Prosjektkonsulenter-møtebooker mot større virksomheter.

Vi har lansert flere innovative og spennende produkter og har behov for flere dyktige medarbeidere!

Om JS Norge

JS Norge er en del av JS World Media som er markedsledende i Europa i vår bransje. JS Norge ble etablert i 1999 og totalt er vi nå representert i 12 land med mere enn 450 dyktige kollegaer.

På bakgrunn av vår ambisiøse vekststrategi, søker JS Norge nå etter resultatorienterte og selvstendige selgere med et naturlig hunter- instinkt som sammen med sitt team av erfarne medarbeidere, skal være med å utvikle JS Norge ytterligere.

Om deg

Vi søker talenter med ulik erfaring og bakgrunn. Dette gjør oss til en dynamisk arbeidsplass bestående av kolleger som lærer av hverandre og utvikler oss sammen.

Vi ønsker oss en kollega som har godt humør, er nysgjerrig, kreativ, ansvarsfull og ikke minst at du trigges av å levere gode resultater.

Personlige egenskaper som riktig innstilling og pågangsmot, er viktigere enn erfaring!

Dine arbeidsoppgaver

En dag hos oss er variert i den grad at du hele tiden møter på nye utfordringer og at du stadig må sette deg inn i nye bransjer og virksomheter. Du vil få en grundig opplæring om oss, vårt produkt og konsept. Vi jobber strukturert og vi har klare planer for deg og din utvikling hos oss – feedback og oppfølging er en del av vår hverdag.

Som prosjektkonsulent hos oss har du ansvar for dine egne kunder. Det betyr at du kontakter beslutningstakere på telefonen for å presentere oss og hvilken nytte kundene kan ha av vårt konsept. Ditt mål er å booke et kvalitetsmøte med kunden. Du kommer videre til å ha et nært samarbeid med våre Key Account Managere, hvor du er ansvarlig for å gi all relevant informasjon, slik at de kan få en avtale på møtet som du har booket. Du har derfor ansvaret for kvaliteten av dine egne prosjekt og pipelines og hvordan du strukturerer og tilrettelegger din arbeidsdag.

 

Du griper denne sjansen fordi:

·         Du vil være en del av en organisasjon i vekst

·         Du er en teamplayer som brenner for salg og kommunikasjon

·         Du er ambisiøs og kvalitetsbevisst

·         Du motiveres av mål og resultater

·         Du vil være den beste i det du gjør

Vi tilbyr vi:

·         En solid arbeidsplass med godt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket

·         En lønn hvor bare du setter grenser – fastlønn, provisjon og bonus

·         Personlig og faglig utvikling

·         Interne karrieremuligheter

·         Gode treningsavtaler

·         Lokaler sentralt plassert ved E6

 

Vi er en strukturert bedrift med et åpent og ærlig arbeidsmiljø. Det vil si at du har faste arbeidstider, tydelige mål og konkrete rammer og forholde deg til, kombinert med et kreativt produkt og herlige kollegaer med masse erfaring. Du må trives med å jobbe i et resultatorientert miljø der fokus ligger på individuell innsats og utvikling.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Country Manager, Ellen Bache-Mathiesen, på tlf. 99 29 69 05 eller mail ebm@jsnorge.no  

 

 

 

Søk

 

JS Norge in facts and figures:

  • Etablert i 1999
  • Ligger i Sarpsborg
  • 45 dyktige medarbeidere
  • 1,3 millioner trykte brosjyrer hvert år

JS World Media in facts and figures:

  • Etablert i 1993
  • Representert i 11 land
  • 450 dyktige medarbeidere i Europa
  • 11 millioner trykte brosjyrer hvert år

Hvis dette høres interessant ut for deg, vil vi gi deg alle verktøy du trenger for å lykkes i vårt firma.

Send søknad og CV ved å klikke "søk online".

Søknadsfrist: snarest

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail ejo@jsnorge.no eller telefon 417 20 342