A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.

Markedsføring gjort enkelt

Konseptet vårt er enkelt. Vi tilbyr godt testede kommunikasjonspakker som er skreddersydd deres kombinasjon av budskap og markedsføring. Vi har en tydelig arbeidsflyt for alt, og denne er strømlinjeformet og optimalisert fra start til slutt. Dette sikrer dere en enkel og praktisk opplevelse gjennom hele prosessen.

Co-branding – finansiert av leverandører

Kostnadsfritt. Risikofritt. Men hvordan? Dette lar seg gjøre på grunn av co-branding- og finansieringsmodellen vår. Pakken deres finansieres gjennom annonser. Og annonsørene er ikke bare tilfeldige firmaer. De er deres leverandører og samarbeidspartnere som er invitert til å delta i prosjektet.

Dere får profesjonelt kommunikasjonsmateriale. Samarbeidspartnerne deres øker eksponeringen av merkevaren sin. Det er ganske enkelt god business for alle parter.

Tre trinn til kommunikasjonspakken deres. Så enkelt er det!

Akkurat som produktene våre tilbys i pakker, er prosessene våre samlet i godt definerte trinn for å sikre et vellykket prosjekt – fra start til slutt.

1
4

Finansiering

Vi sørger for å skaffe finansiering og utforme annonsene så de passer til materialet deres. Det eneste vi trenger fra dere er en liste over potensielle annonsører, som inkluderer deres leverandører og samarbeidspartnere.
2
4

Design & levering

Vi tar av oss alt i designfasen, inkludert fotografering og filming. Vi trenger bare å lære mest mulig om firmaet deres. Når vi leverer pakken deres, hjelper vi dere også med online-implementeringen.
3
4

Service & support

Vi sørger for jevnlige oppfølginger for å sikre at kommunikasjonspakken deres er oppdatert og oppfyller hensikten på en effektiv måte. Vi gir også nyttige tips og råd. Vi er med andre ord med dere hele veien.
A man looking at a computer and people in the background at JS Danmark

Én kontaktperson. Flere spesialister.

Det er bare én kontaktperson i designfasen – prosjektlederen deres. Prosjektlederen representerer et dedikert team, som dekker et vidt utvalg av erfarne spesialister med rett kompetanse og kunnskap til å ta markedsføringsmaterialet deres til neste nivå. Dere trenger imidlertid kun å være i kontakt med prosjektlederen deres gjennom prosessen.

Dette gjør det mye mer effektivt for dere.

Slik skaper dere effektiv kontakt med målgruppene deres

For å sikre at vi når målgruppen deres med riktig budskap, bruker vi Kommunikasjonskompasset vårt når vi lager kommunikasjonspakken deres. Kompasset matcher egenskapene til målgruppen deres med den riktige kommunikasjons- og designstrategien – alt med sikte på å skape engasjerende materiale som vil vekke interesse hos mottakerne.

Begynnelsen på noe større

Vi anser prosjektet deres som et kickoff for en viktig relasjon fremover. Dette betyr at dere alltid har en forpliktet kommunikasjonspartner innen rekkevidde.

Når dere starter en prosjekt med oss, får dere kontinuerlig support via oppfølgingsmøter for å sikre at kommunikasjonspakken deres alltid er oppdatert. Vi gir dere også nyttige råd eller tips om hvordan dere skal bruke materialet i kommunikasjonspakken deres.

Når dere lykkes, lykkes også vi!

Power to your story – la oss sette i gang

Ønsker dere å nå målgruppene deres med den mest effektive blandingen av innhold og media? Ta kontakt. Vi er her for å hjelpe dere å fortelle historien deres.