Three colleagues are talking in a conference room. They are looking at brochures on the table.

Dette er JS Norge

Vi er en konseptbedrift tvers i gjennom. Våre tilbud er godt definert og gruppert i gunstige kommunikasjonspakker for å dekke deres behov. Pakkene er co-brandet og finansiert av deres leverandører og samarbeidspartnere, som er bare én av tingene som gjør dette konseptet unikt.

Én ting er det vi tilbyr. En annen ting er det som kjennetegner oss som virksomhet og arbeidsplass. Finn ut mer om hva som definerer oss, og hva dere kan forvente gjennom et samarbeid med oss eller ved oppstart av en karriere i JS Norge.

Tallene forteller historien vår

JS Norge er en del av en internasjonal markedsførings- og mediekonsern – noe som styrker vår ekspertise og erfaring. Vi lar tallene tale for seg selv. Slik kan du dra nytte av et samarbeid med oss og JS World Media-gruppen.

  • Dra fordel av våre 30 år med erfaring
  • Benytt et av våre dedikerte team, representert i ni land
  • Få ekspertisen fra 500 høyt kvalifiserte ansatte
  • Bli en del av de +30 000 kundene i året som har nytte av pakkene våre
  • Dra nytte av erfaringen av +14 900 000 online-visninger hvert år

Koble deg til oss!

Følg oss på LinkedIn for å holde kontakten. Få verdifull innsikt for å ta markedsføringen deres til et nytt nivå, og vær oppdatert på nye muligheter for karrierevekst.

Boxes with global goals on them lay on table at JS Denmark

Vi støtter FNs globale bærekraftsmål – internt og eksternt

Vi tar de globale bærekraftsmålene på høyeste alvor gjennom å ta aktiv del i støtten til en bærekraftig fremtid. Det inkluderer våre interne prosesser og initiativer, i tillegg til vårt ansvar for å hjelpe kundene våre å fokusere på bærekraft.

Internt består vår bærekraftige innsats av alt fra kontinuerlig opplæring og fokus på likestilling til ansvarlig forbruk og produksjon – og alt i mellom.

Vi vet vi ikke har nådd målene ennå, men vi fortsetter å utvikle vårt bidrag til en lysere fremtid.

Din fremtidige arbeidsplass?

Bli med et dedikert team med inspirerende og dyktige kolleger i JS Norge. Vi dyrker frem talenter som er ivrige etter å oppnå sitt fulle potensiale, men også å delta i et ambisiøst team som lykkes sammen. Vi verdsetter balansen mellom strukturelle prosesser, prestasjoner og tilnærminger som bygger på lagånd. Det er nøkkelen til firmaet vårt. Passer dette med dine verdier og oppfatninger? Sjekk ut dine karrieremuligheter.

An employee from the communication team wearing headphones while sitting at a desk and talking with a customer.

Karrieren din starter i JS Norge

Ambisjonene dine vil definere yrkesveien din i JS Norge. Vi belønner hardt arbeid, og hjelper talent med å lykkes ved å tilby kontinuerlig opplæring og trening. Uansett hvilken stilling du starter i, vil det være rikelig med plass til utvikling og til å skape karrieren som passer din dedikasjon og dine ambisjoner.

A sitting man and a standing woman are talking together with a desk and computer in front of them.

Vi kan ha stillingen for deg

Ser du deg selv i et dynamisk og internasjonalt firma med store muligheter for profesjonell og personlig vekst? Da er det kanskje oss du ser etter. Enten du foretrekker å jobbe virtuelt, jobbe fra ett av kontorene våre eller en blanding av de to, kan vi tilby stillinger som passer ulike preferanser.

Ta kontakt

Nysgjerrig etter å vite mer? Vi hører gjerne fra deg.
Du finner våre kontorer og kontaktinformasjon nedenfor.