A woman is at a meeting with multiple colleagues. She is sitting at a desk and looking through a brochure.

De perfekte pakkene til deres formål

Våre godt testede kommunikasjonspakker kombinerer den riktige blandingen av innhold og medier for å sikre at dere lykkes. Det som er likt for alle pakker, er en effektiv prosess for å sikre en smidig opplevelse for dere fra første samtale til den endelige leveringen.

Dere kan bruke kommunikasjonspakkene våre til å fortelle historien deres med overbevisende markedsføringsmateriell. Og det aller beste? Det co-brandes og finansieres av leverandørene og samarbeidspartnere deres gjennom annonser – og overlater null produksjonskostnader til dere. Se under for å finne kommunikasjonspakken som passer deres behov.

Fullservice-kommunikasjonspakker

Kjernen i alle kommunikasjonspakkene våre er målrettet innhold for å nå mottakerne deres på den mest effektive måten. Velg fra en rekke pakker for å finne den riktige blandingen av media- og markedsføringsmateriale som passer deres formål.

ProFilm

Film, video for sosiale medier, interaktiv brosjyre og innlegg for sosiale medier – alt i en pakke

Med ProFilm får dere en kommunikasjonspakke som inkluderer alt materialet dere trenger for å ta online-aktivitetene deres til neste nivå. I denne pakken får dere en profesjonell film, en video for sosiale medier, en interaktiv brosjyre og innlegg for sosiale medier.

Fokuset i ProFilm-pakken er den profesjonelle filmen. Det er ingen tilfeldighet. Filmer og videoer kan gjøre underverk når en vil få folks oppmerksomhet, skape tillit og få budskapet til å feste seg hos dem.

Hvis dere vil gjøre historien deres levende, er ProFilm-pakken løsningen.

  • Profesjonell film
  • SoMe-video
  • Interaktiv brosjyre
  • Innlegg for sosiale medier

ProPaper

Interaktiv brosjyre, trykt brosjyre og innlegg for sosiale medier – for tilstedeværelse online og offline

Vår ProPaper-pakke inkluderer en flott kombinasjon av online- og offline-materiale. Den gir dere muligheten til å presentere firmaet eller ulike tilbud på en ryddig måte, i en interaktiv brosjyre og en trykt brosjyre.

En brosjyre er perfekt for førsteinntrykk, for å fremstå tydelig fra aller første side. Med fine bilder og spennende, interaktive funksjoner, vil brosjyren oppmuntre målgruppen deres til å lese videre.

ProPaper-pakken er et flott valg når dere vil inspirere, informere og engasjere målgruppen deres.

  • Interaktiv brosjyre
  • Trykt brosjyre
  • Innlegg for sosiale medier

2

Gjør det enkelt. Velg mellom to godt utprøvde konsepter.

30 000

Solide konsepter. Vi leverer til +30 000 kunder hvert år.

14 900 000

Utnytt erfaringen fra +14 900 000 online-visninger hvert år.

Se pakkene i praksis

Kikk nærmere på noen av våre mange suksesshistorier. La dere inspirere av hvordan kommunikasjonspakkene kan brukes for å fortelle historien deres på en tiltalende måte – spesielt tilpasset deres varemerke og målgrupper.

A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.