ProFilm

Fang seerens oppmerksomhet online med profesjonelt markedsføringsmateriale av høy kvalitet. Med ProFilm får dere en kraftfull kommunikasjonspakke bestående av en profesjonell film, en video for sosiale medier, en interaktiv brosjyre og innlegg for sosiale medier. Dette er den perfekte kombinasjonen av innhold for å styrke digitale kanaler.

Fascinerende, interaktive funksjoner som gjør innholdet deres levende

Dra nytte av fascinerende, interaktive funksjoner i online-brosjyren deres for å få den til å skille seg ut. Den perfekte anledningen til å få deres varemerke til å skille seg ut fra konkurrentene

Fotogalleri

La leserne bla gjennom et inspirerende fotogalleri – lett tilgjengelig i deres interaktive brosjyre.

Web-ikon

Led leserne direkte til deres nettsted, nettbutikk, kontaktside eller dit dere ønsker

Cinemagraph

Gi liv til bildene deres ved å legge til enkle videoelementer med en fengslende effekt.

360˚ panorama

Vis hele bildet av et rom, en lokasjon eller et annet sted for en realistisk synsvinkel.

Motion-design

Fang oppmerksomheten til seerne deres med grafikk, bilder eller tekst i bevegelse.

Snap-video

Legg til en autentisk vri med korte, kraftfulle videoer med dere eller deres ansatte (tillegg).

1 av 4 produkter i denne pakken

Profesjonell film

Få virksomheten deres til å skille seg ut som mer personlig og autentisk. Den profesjonelle filmen er et flott verktøy for å få besøkende til å forbli på nettstedet deres, eller for å engasjere en målgruppe i andre sammenhenger.

Enten dere ønsker å tiltrekke dere flere toppkandidater til teamet, presentere produkter eller tjenester på en mer forståelig måte eller kommunisere rundt deres bærekraftige initiativer, er en film et verktøy som maksimerer effekten av budskapet deres.

Uansett kan det ha en fascinerende effekt – og få merkevaren deres til å feste seg i folks hukommelse.

2 av 4 produkter i denne pakken

Video for sosiale medier

Boost deres aktiviteter i sosiale medier med en kort, men effektiv video. Videoen for sosiale medier kjennetegnes av enkle budskap, og skal fange seerens oppmerksomhet i en travel feed og være enkel å dele – alt med formålet å øke merkevareeksponeringen deres.

Akkurat som vår profesjonelle film, inkluderer videoen for sosiale medier elementer som musikk, fremhevet tekst, call to action og outro for å skape en stoppeffekt i målgruppens feed, og veilede dem gjennom deres kundereise.

3 av 4 produkter i denne pakken

Interaktiv brosjyre

Den interaktive brosjyren utgjør langt mer enn en gjennomsnittsbrosjyre. Den gjør historien deres levende i en ny digital sammenheng, takket være de fascinerende, interaktive funksjonene. Forbløff leserne deres med interaktive funksjoner som motion-design, cinemagrapher, fotogallerier og andre funksjoner som skiller seg ut.

Si adjø til den statiske PDF-filen. Skap i stedet en unik leseopplevelse for mottakerne deres med den interaktive brosjyren. Det oppmuntrer dem til å samhandle med materialet på en helt ny måte.

4 af 4 produkter i denne pakken

Innlegg for sosiale medier

Styrk deres tilstedeværelse online og nå målgruppen deres med effektiv distribusjon av kommunikasjonspakken deres i sosiale medier.

Dere får profesjonelle innlegg for sosiale medier, med overbevisende tekst og grafikk – skreddersydd for optimal ytelse i sosiale medier.

Dra nytte av en pakke med innlegg som er klare til publisering – enkelt for dere å publisere selv, eller dere kan få oss til å publisere dem på deres vegne. Uansett maksimerer dere effekten av kommunikasjonspakken deres i sosiale medier.

Skaper bevisstgjøring online

ProFilm-pakken er perfekt for å forbedre tilstedeværelsen deres i digitale kanaler. Dere får et ytelsesoptimert utvalg av markedsføringsmateriale som kan brukes til alle typer formål – og som bidrar til mer online-eksponering.

Ett sted for alt innholdet deres

Dere får deres helt egen innholds-hub (MySite) der alt markedsføringsmaterialet deres blir samlet på ett sted. Det inkluderer filmen deres, videoen for sosiale medier, den interaktive brosjyren og alt foto- og videomateriale fra fotografering og filming.

Enklest mulig for dere

Vi har testet og perfeksjonert denne pakken med fokus på særlig én ting: å skape en prosess som er effektiv og praktisk for dere – og sikre et godt resultat.

Kostnadsfri produksjon

Konseptet er enkelt. Kommunikasjonspakken finansieres av co-branding og annonser fra leverandørene og samarbeidspartnerne deres som ønsker å delta i prosjektet. Det gjør produksjonen av materialet kostnadsfri for dere.

A man sitting at a desk and working while wearing a headset and talking to a customer.

Overlat jobben til oss

Basert på tusenvis av oppdrag, vet vi hva som kreves for å gjennomføre et slikt prosjekt effektivt fra start til slutt. Så hvorfor ikke overlate hele jobben til oss?

Vi tar oss av alt fra å skaffe finansieringen til å designe og produsere alt materialet for kommunikasjonspakken deres – og sikre at dere får profesjonelt markedsføringsmateriell. Dere skal bare fortelle historien deres til oss, så vi kan vise frem budskapet deres på en overbevisende og appellerende måte.

Enkel deling online

E-post

Få maksimal eksponering av virksomheten deres ved å dele den interaktive brosjyren via e-postsignaturer til kunder, leverandører, samarbeidspartnere og potensielle kunder.

Nettside

Legg fascinerende elementer som filmen og den interaktive brosjyren på nettsiden deres for å beholde besøkende lenger på nettstedet.

Sosiale medier

Skap merkevarebevissthet og få flere potensielle kunder og trafikk til nettstedet deres fra sosiale medier gjennom å dele den overbevisende videoen for sosiale medier og den interaktive brosjyren.

Presentasjoner

Presenter filmen eller den interaktive brosjyren på storskjerm – perfekt til konferanser og fagmesser..

A man and a woman flipping through a brochure while looking at each other and talking.

En effektiv opplevelse fra start til slutt

Alt er strømlinjeformet og optimalisert – med sikte på å gjøre det enkelt og praktisk for dere.

Vi har veldefinerte steg for alt, inkludert finansiering, design og levering, som gjør at jobben ligger hos oss, ikke hos dere. Vi trenger kun en liste over potensielle annonsører og et intervju med dere for å lære om hvilket budskap dere ønsker å kommunisere i materialet deres. Deretter tar vi oss av resten.

Vi fortsetter vår service og support gjennom å hjelpe dere med implementeringen online. Dere får også nyttige tips og råd om hvordan deres skal få mest mulig ut av kommunikasjonspakken deres.

Power to your story – la oss sette i gang

Ønsker dere å nå målgruppene deres med den mest effektive blandingen av innhold og media? Ta kontakt. Vi er her for å hjelpe dere å fortelle historien deres.