ProPaper

Inspirer og engasjer målgruppene deres med det mest effektive markedsføringsmaterialet – online og offline. Med ProPaper får dere en godt utprøvd kommunikasjonspakke som består av en interaktiv brosjyre, en trykt versjon av brosjyren og innlegg for sosiale medier, som gjør at dere skiller dere ut både i digitale kanaler og i virkeligheten.

Engasjerende, interaktive funksjoner

Dra nytte av spennende, interaktive funksjoner i online-brosjyren deres for å få den til å skille seg ut. Den perfekte anledningen til å skille varemerket deres fra konkurrentene.

Fotogalleri

La leserne bla gjennom et inspirerende fotogalleri – lett tilgjengelig i deres interaktive brosjyre.

Web-ikon

Led leserne direkte til deres nettsted, nettbutikk, kontaktside eller dit dere ønsker.

Cinemagraph

Gi liv til bildene deres ved å legge til enkle videoelementer med en fengslende effekt.

360˚ panorama

Vis hele bildet av et rom, en lokasjon eller et annet sted for en realistisk synsvinkel.

Motion-design

Fang oppmerksomheten til seerne deres med grafikk, bilder eller tekst i bevegelse.

Snap-video

Legg til en autentisk vri med korte, kraftfulle videoer med dere eller deres ansatte (tillegg).

1 av 3 produkter i denne pakken

Interaktiv brosjyre

Den interaktive brosjyren er så mye mer enn en brosjyre. Ikke bare åpner den opp budskapet deres, men historien deres levendegjøres på en fascinerende måte gjennom de interaktive funksjonene.

Folk er vant til å lese statisk materiale. Med den interaktive brosjyren vil historiene deres virkelig skille seg ut. Forvent dere en unik leseropplevelse med interaktive elementer som motion-design, fotogallerier, videoinnhold og andre engasjerende funksjoner.

2 av 3 produkter i denne pakken

Trykt brosjyre

Skap minneverdige opplevelser i det virkelige liv ved å dele ut trykte brosjyrer. Denne pakken inkluderer en trykt versjon av brosjyren deres, som vil gjøre varemerket deres enda mer levende.

Bruk den trykte brosjyren som en forlengelse av visittkortet deres – i resepsjonen, på møter, fagmesser og alle typer arrangementer. Det er en effektiv måte å gi potensielle kunder, samarbeidspartnere, potensielle kandidater eller andre noe håndfast, hvor de faktisk kan bla i sidene og oppleve deres varemerke i en helt ny sammenheng.

3 af 3 produkter i denne pakken

Innlegg for sosiale medier

Styrk deres tilstedeværelse online og nå målgruppene deres. Det gjøres mulig med effektiv distribusjon av kommunikasjonspakken deres i sosiale medier.

Benytt profesjonelle innlegg for sosiale medier, med fengslende tekst og grafikk, for å styrke deres ytelse i sosiale medier. Dere får en skreddersydd pakke som inkluderer innlegg klare til publisering, slik at dere kan ta engasjementet deres i sosiale medier til neste nivå.

Enten dere vil publisere innleggene for sosiale medier selv eller dere vil at vi skal gjøre det på deres vegne, får dere maks. effekt av kommunikasjonspakken deres i sosiale medier.

Den perfekte blandingen

ProPaper-kommunikasjonspakken er den perfekte blandingen av media og innhold for bruk online og offline. Den gir dere et flott utvalg av markedsføringsmateriell til alle mulige formål.

Tilgang til innholds-hub

Få tilgang til deres helt egne innholds-hub, hvor MySite samler alt materiell fra kommunikasjonspakken deres. Dette inkluderer online- og trykte brosjyrer, bilder og eventuelle videoer. Dette sørger for at dere har innhold for alle plattformer.

Tidsbesparende og praktisk

Basert på mer enn 30 000 suksesshistorier, har vi testet og perfeksjonert prosessen, og sikret at det er en tidseffektiv og smidig opplevelse for dere fra start til slutt.

Kostnadsfri

Kommunikasjonspakken deres blir finansiert av leverandørene og samarbeidspartnerne deres gjennom co-branding og annonser. Dette gir dere null produksjonskostnader.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Vi gjør jobben

Fra anskaffelse av finansiering til design av annonsene og produksjon av markedsføringsmaterialet deres, er det vi som gjør hele jobben. Vi trenger kun å høre historien deres, så vi kan skape en god og overbevisende pakke som vil fascinere publikummet deres.

Enkel deling online

MailView – distribuer

Distribuer den interaktive brosjyren via firmaets e-postsignaturer for maksimal eksponering overfor kunder, potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

WebView – publiser

Inspirer og engasjer besøkende på nettstedet deres ved å legge inn en direktelink til den interaktive brosjyren på nettstedet.

SocialView – del

La dine ansatte dele den interaktive brosjyren på sosiale medier og åpne døren til flere lesere – og potensielle kunder.

WallView – presenter

Bruk denne spesielle visningen til å presentere deres interaktive brosjyre på store skjermer på en profesjonell og uforstyrret måte på konferanser, fagmesser og i møter.

Two colleagues are sitting at a table and looking at brochures while pointing and talking.

Veldefinert og optimalisert prosess

Fra start til slutt får dere oppleve en prosess som er strømlinjeformet gjennom alle steg. Dette skal gjøre det så enkelt og praktisk som mulig for dere å motta markedsføringsmaterialet til slutt.

Vi tar oss av anskaffelse av finansieringen, design av materiale og levering av kommunikasjonspakken deres. Det eneste vi trenger for å komme i gang er en liste over potensielle annonsører, og at dere forteller oss historien deres.

Når pakken er levert, bistår vi dere med implementeringen av den online og deler nyttige tips og råd om hvordan dere skal få størst mulig nytte av pakken. Vi er altså med dere hele veien, for å sikre en velorganisert prosess.

Power to your story – la oss sette i gang

Ønsker dere å nå målgruppene deres med den mest effektive blandingen av innhold og media? Ta kontakt. Vi er her for å hjelpe dere å fortelle historien deres.