Account Manager B2B

 

JS Norge er inne i en spennende ekspanderende fase og er derfor på jakt etter en ny kollega for å forsterke vårt team ytterligere.

Account Manager

JS Norge leter etter en Account Manager som er vant til å jobbe med telefonsalg eller møtebooking.
Om beskrivelsen nedenfor stemmer med deg, ikke nøl med å søke!


Jobben

Som Account Manager vil din primære oppgave være å selge vårt produkt og konsept til bedrifter i hele Norge og dermed skape størst mulig verdi for både vår egen og kundens virksomhet. Din kontakt med kunde skjer via telefon, der du skal presentere vårt konsept med formål om å booke et møte som du selv skal avholde, også på telefon.


Aktivitet

Vi elsker høyt tempo og drives av å jobbe mot KPIer og oppsatte mål. For å holde sitt budsjett, kreves mange telefoner og mye tid på telefonen hver dag.
Blir du med på reisen, får du kollegaer som trives med utfordringer og har høyt konkurranseinstinkt.


Engasjement

I JS er vi stolte over å få jobbe sammen, utfordre hverandre og hele tiden strebe etter høyere kvalitet. Vi har kollegaer og en ledelse som skaper en stabil organisasjon som bygger på hard jobbing og drive.


Karriere

Her får du sjansen til å skape deg din egen karriere, enten som Teamleder eller bransjespesialist. Du vil få mulighet til å jobbe i et internasjonalt media- kommunikasjonsforetak med kjente salgs- og leder utdannelser hvor du vil tjene en konkurransedyktig høy lønn og provisjon basert på egen prestasjon.

Du

Alle i teamet er konkurransemennesker, om det er ved bordtennisbordet, i lunsjen eller Yatzy der hjemme – du bør altså være en vinnerskalle for å trives hos oss. Vi liker alle å gi energi, dette bør være naturlig også for deg. Kom inn og utfordre oss, la oss heller ha behov for å bremse deg.


Høres dette ut som noe du vil jobbe med?
Send inn din søknad og CV ved å klikke på «Søk»
Vi ser frem til å motta din søknad. Vi går gjennom søknader fortløpende, så send din søknad allerede i dag.

Søk

 

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail: ejo@jsnorge.no, eller telefon 69 01 48 24

JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 9 land,  med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.