Account Manager 

med mulighet for hjemmekontor

JS Norge AS har vært fremgangsrike på det norske markedet i over 20 år. Vi har de siste årene satt nye salgsrekorder og bedriften fortsetter å vokse. Med 40 erfarne medarbeidere, hjelper vi årlig over 400 norske virksomheter og organisasjoner med å kommunisere med sine målgrupper gjennom en Interaktiv Brosjyre.

Vi ønsker selvfølgelig å fortsette vår suksess i årene som kommer og i løpet av 2021 vil vi slå nye rekorder og fortsette å videreutvikle vårt produkt. I løpet av året vil vi lansere JS ProFilm som er et sterkt tillegg til våre Interaktive Brosjyrer.

Derfor ønsker vi å forsterke vår salgsorganisasjon ytterligere og er nå på utkikk etter flere dyktige kolleger som vil være med å ta bedriften til nye høyder.

Vi søker deg som er på det punktet i livet hvor du ønsker å utvikle deg videre og bli en del av kjernen. Vi ser etter deg som er resultatorientert og sulten på suksess og nye utfordringer. Om beskrivelsen nedenfor stemmer med deg, ikke nøl med å søke!

Om jobben:

Som Account Manager vil din primære oppgave være å selge vårt produkt og konsept til bedrifter i hele Norge, og dermed skape størst mulig verdi for både vår egen og kundens virksomhet. Du er ansvarlig for å booke, koordinere og avholde telefonmøter for våre kunder, og du tenker utenfor boksen når du skal pitche og identifisere kundens behov.

Dette forventer vi: 

  • Du trives med å jobbe i et høyt tempo og er engasjert i jobben din
  • Du drives av å jobbe mot KPIer og oppsatte mål for å nå egne og teamets budsjetter.
  • Du er god på å kommunisere og det faller deg naturlig å overbevise og inspirere andre.
  • Du er ambisiøs og konkurranseorientert.
  • Du gir deg aldri!

Dette tilbyr vi: 

  • Arbeid-hjem balanse gjennom faste arbeidstider man-fre 08:00-16:00.
  • En god on-boarding som sikrer at du får alle de verktøyene du trenger for å oppnå suksess i jobben.
  • Attraktiv lønn med en god grunnlønn og provisjons- og bonusordninger uten tak.
  • Mulighet for personlig og karrieremessig vekst; Alle våre ledere rekrutteres internt.
  • Lyse, fine lokaler plassert sentralt i Sarpsborg og mulighet for hjemmekontor.

I JS er vi stolte over å få jobbe sammen, utfordre hverandre og hele tiden strebe etter høyere kvalitet. Vi har kolleger og en ledelse som skaper en stabil organisasjon som bygger på hard jobbing og drive.

Høres dette ut som noe du vil jobbe med?

Send inn din søknad og CV!

Vi går gjennom søknader fortløpende så send din søknad allerede i dag.

 

 

Søk

 

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail: ejo@jsnorge.no, eller telefon 69 01 48 24

JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 9 land,  med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.