Account Manager til virtuelt team 

JS Norge er unge, dynamiske og et av de ledende medieselskapene i Europa.

Vi har eksistert i mer enn 25 suksessrike år, og vi vokser fremdeles! Som en forsterkning til vårt team, ser vi etter en selvstendig, resultat- og detaljorientert Virtual Account Manager med erfaring innen B2B-salg og møtebooking.

Ditt ansvar

Som Virtual Account Manager vil din primære oppgave være å selge vårt produkt og konsept til bedrifter i hele Norge og dermed skape størst mulig verdi for både vår egen og kundens virksomhet. Din kontakt med kunde skjer via telefon, der du skal presentere vårt konsept med formål om å booke kvalitetsmøter gjennom god research i forkant av dialogen med kunden. På sikt skal du selv avholde møtet via et virtuelt møterom.

Vi er topp moderne og har brukt den nåværende situasjonen til vår fordel,- vi presenterer vårt produkt og overbeviser nå våre kunder i virtuelle møterom. Vår teknologi gjør det mulig for deg å kommunisere med kundene virtuelt gjennom individuelle online presentasjoner.

Du vil være en del av et virtuelt team hvor du daglig jobber sammen med kolleger over MS Teams for å sikre nære og gode relasjoner, kontinuerlig deling av kunnskap og kompetanse og for å sikre kontinuerlig utvikling. Dette for å sikre at vi sammen får suksess.

Dette betyr at du kan bo hvor som helst i Norge,- du vil allikevel ha nær tilknytning både til organisasjonen og ditt virtuelle team.

Kvalifikasjoner

  • Du er proaktiv og har et høyt nivå av selvmotivasjon for å prestere i en KPI- og prestasjonsorientert bedriftskultur
  • Du jobber selvstendig og er både løsnings- og resultatorientert
  • Du er strukturert og kan organisere deg godt
  • Du kan tilpasse deg reglene og arbeidsprosessene som vil hjelpe deg med å lykkes med salg
  • Du har erfaring med telefon som arbeidsverktøy

 Vi tilbyr

  • Individuell opplæring basert på tidligere ferdigheter og erfaring
  • En attraktiv lønn bestående av fastlønn, provisjon og bonus
  • Karrieremuligheter som f.eks. utvikling til spesialist eller leder
  • En fleksibel arbeidsdag med kort vei til jobben men allikevel interaksjon med dine kolleger

 

Søk

 

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Elisabeth Johansen på mail: ejo@jsnorge.no, eller telefon 69 01 48 24

JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 9 land,  med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.